Paradiset Hensta

Hej hopp!

Varmt välkomna till min blogg. Jag vet inte vad detta kommer mynna ut i men det visar sig. Jag vill mest ha ett forum där jag kan skriva om mina vandringar jag gör tillsammans med min hund och lägga upp bilder jag tar under vandringarna. Jag gillar att fotografera men jag kan inte påstå att jag är ett proffs. De flesta bilderna är tagna med min Iphone.

Jag heter Matilda och bor tillsammans med min hund Messi i ett hus på landet, i skogen. Där trivs vi jättebra. Nu vet ni det.

 

Jag älskar att vara i skogen med Messi och jag äskar solnedgångar. Det är förmodligen det ni kommer se mest av i denna blogg, era lyckostar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: