Mitt Paradis

Hej på er.

Låt mig berätta om mitt paradis. Mitt paradis heter Hensta. Det är där jag bor, i mitt hus, i skogen.

Oktober 2017 hittade jag mitt absoluta drömhus. En liten stuga på 75 kvm med en gäststuga och en bastu på tomten. Detta drömhus ligger på landet nära vattnet och i skogen. Mina närmsta grannar är några få sommarstugor som används under sommarhalvåret. Ni hör ju hur fantastiskt det är.

Jag flyttade in februari 2018 och möttes av en riktigt kall vinter. Mitt hus värms upp med eld i kamin, vilket innebär att om man inte eldar så är det kallt inomhus. Första natten sov jag i en onepiece för att hålla värmen. När jag vaknade var det 7 grader inomhus. Jag upprepar: 7 GRADER INOMHUS.
Vintern hade varit väldigt mild, men samma dag som jag flyttade in kom kylan och hela februari och mars var kalla med mycket snö. -25 grader på dagarna. Detta gjorde att jag tidigt fick känna på hur det är att sköta ett hem med skottning och allt vad det innebär på vintern.

Min tomt: sen höst och vinter. Ni ser ju hur fantastiskt det är!

Min tomt: sen vår. Både jag och Messi älskar denna årstid. Det är så fruktansvärt fantastiskt.

Sommarkvällar som dessa! Att ha närhet till vattnet är så härligt. Vi är nere och tittar på solnedgångarna så ofta vi kan.

Ja, ni ser ju att jag lever drömmen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: