Solnedgångar

Jag älskar soluppgångar och solnedgångar. Det är ett vackert fenomen.
Det har hänt några gånger att jag har kommit några minuter för sent till jobbet för att jag har varit tvungen att stanna och titta på soluppgången. Jag kan inte låta bli.

Det som är så fantastiskt med mitt hus är att det ligger perfekt placerat så att jag kan njuta av soluppgångar och solnedgångar året runt på något sätt. Oftast behöver jag bara gå den korta biten ner till vattnet för att se en fantastisk solnedgång.

Det finns så många olika platser att se solnedgången på så det blir aldrig samma upplevelse.

Jag behöver egentligen inte ens ta mig från huset för att njuta av solnedgången. Den syns så fint från mitt köksfönster.

Jag försöker fånga solnedgången varje kväll som det är fint väder. Då sitter jag och Messi och njuter den sista stunden av dagen. Messi passar också ofta på att bada lite samtidigt så det är win win för oss båda.

rhjn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: